Koupit e-vstupenku

Naše akce

LESNÍ "LÁZNĚ" PRO DOSPĚLÉ | Léto se Šafránem

14. 7. 2022

Ve spolupráci s neziskovou organizací Šafrán dětem, o.p.s. jsme pro vás připravili na letní dny bohatý program. Vybrat si můžete z letních lesních lázní, kde se během jednoho týdne každý podvečer zaměříme na jedno téma nebo z podvečerních rodičovských dílen.
Účast na všech aktivitách projektu Komunitní centrum L.E.S. je díky podpoře z Evropského sociálního fondu zdarma a kapacita všech aktivit je omezena.

Pro prvních 10 přihlášených na každé setkání máme připravený vstup do botanické zahrady zdarma.

Současná doba je plná rychlého tempa, klade důraz na výkon a produktivitu a má vysoké nároky na psychickou odolnost. K tomu se přidávají nelehké společenské změny. Pojdmě tedy společně zpomalit, spočinout a načerpat energii v lesních lázních.

Co vás během lázní čeká?

 

Čtvrtek 14.7. - Dýchánek s Adél

„Ukaž mi jak dýcháš a já Ti povím, jak žiješ.“

Dech je klíčem k naší energii. Ke zdraví našeho těla, bystré a klidné mysli i spojení s duší, jeden s druhým, se světem. Tento workshop je přínosem každého, kdo by rád ke svému dechu přistupoval vědomě a chce s ním začít aktivně pracovat, nebo s ním již pracuje a hledá novou inspiraci a rozšíření možností. Nabízí mnoho AHA momentů, důležitých informací, souvislostí, praktických cvičení a v neposlední řadě hluboký prožitek moudrosti dechu a darů, které nám do života přináší. Během podvečera se seznámíte se základy dechové praxe, vyzkoušíte si praktická cvičení na každý den a dechové meditace.

Registrace na jednotlivé části programu skrze formulář ZDE

 

Kdy, kde a za kolik

Kurzy se uskuteční v období od 11. do 14.7. od 17.00 do 19.00 hodin pod záštitou lektorů z organizace Šafrán dětem. Setkání proběhnou v expozici Les umístěné v severní části zahrady. Doporučujeme tedy využít hlavní vstup  z Bohnic (mapa areálu). Součástí registrace není vstupenka do botanické zahrady. 

Účast na všech aktivitách je díky podpoře z Evropského sociálního fondu zdarma. Nutné je pouze zakoupení vstupenky do areálu naší zahrady.

DRUH VSTUPNÉHO PRODEJ NA MÍSTĚ

E-VSTUPENKA (nákup online)

Dospělí 150 Kč 135 Kč
Děti 3–15 let; žáci a studenti do 26 let s platným průkazem či ISIC 100 Kč 85 Kč
Rodinné vstupné (2 dospělí + 3 děti 3-15 let) 450 Kč 415 Kč
Senioři nad 60 let, ZTP 75 Kč 70 Kč
Senioři 70+ 1 Kč x
Děti 0–2 roky, Kočárek, ZTP/P zdarma x

Sleva 10 % na vstupném při nákupu e-vstupenky.

 

 

Registrace na jednotlivé části programu skrze formulář ZDE

 

Těšíme se na vás!

Namíchejte si svůj pravidelný mix novinek z Botanické

*Potvrzením výběru a odesláním udělujete souhlas se zasíláním newsletteru.