Koupit e-vstupenku

Naše akce

Fotokurz s Petrem Janem Juračkou

29. 4. 2022

Fotokurz s Petrem Janem Juračkou

 

Petr Jan Juračka, PhD., je vědeckým pracovníkem a doktorem vědy Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy v Praze, jedním z fotografů ZOO Praha a zároveň lektorem fotografických workshopů, které jsou pořádány ve spolupráci s Centrem FotoŠkoda. Tento mladý nadějný umělec připravuje překvapivé výstavy a je specialistou na vědeckou mikrofotografii. Získal již několik mezinárodních ocenění. Mj. zlatou medaili za sérii fotografií motýlích křídel v kategorii Micro v rámci jedné z nejprestižnějších fotografických soutěží světa - International Photography Awards USA.

 

Makrodýchánek s Petrem Juračkou

Náročnost: začátečník, středně pokročilý

Pátek 29. duben, 9:00–12:00

Pátek 29. duben, 14:00–17:00

​Chcete si zafotit makro společně s ambasadorem Nikonu, Petrem Janem Juračkou? Podařilo se nám na letošní rok společně vymyslet další neotřelý kurz, který navazuje na předchozí makrodýchánky na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy a v Českém ráji. Tento dýchánek se uskuteční v Botanické zahradě Praha v Troji!

 

Prohlédnout galerii

Makrodýchánek v Botance!

V pořadí již pátý ze série "makrodýchánků" se odehraje v nádherném prostředí botanické zahrady, kde se budeme moci pohybovat poměrně volně v návštěvnickém prostoru, a to i se stativy. Jak už to zde bývá, nepůjde jen o makrosnímky rostlin, ale pózovat by nám mohli i exotičtí motýli ve skleníku Fata Morgana.

Program kurzu, co s sebou nebo registraci najdete na www.fotoskoda.cz

Namíchejte si svůj pravidelný mix novinek z Botanické

*Potvrzením výběru a odesláním udělujete souhlas se zasíláním newsletteru.