Koupit e-vstupenku

Naše akce

PTÁCI V ZAHRADĚ | Výukový program pro MŠ a 1. ročník ZŠ jen do 23. února!

15. 1. - 23. 2. 2024

Čím správně krmit ptáky? Koho můžeme na krmítku spatřit? Máme krmit jen v zimě? A na co je třeba dát při přikrmování pozor? To jsou otázky, které si sami možná někdy kladete. Již 10. rok připravujeme v průběhu ledna a února v botanické zahradě edukační program pro mateřské školy a 1. třídy základních škol zaměřený právě na opeřené návštěvníky našich zahrad.

ZÁKLADNÍ A PRAKTICKÉ INFORMACE

Výukový program bude probíhat ve výstavním sále v Ornamentální zahradě. Program je nutné objednat na e-mailu dagmar.chroma@botanicka.cz.

Program je určen hlavně pro děti předškolního a mladšího školního věku, tj. od 4 do 7 let. Ideální počet na skupinu je 20 dětí (maximálně 25 dětí). V určitých případech je možné větší skupinu rozdělit – ale je třeba to domluvit při objednávání.

Během 60 minutového programu se děti seznámí s nejběžnějšími druhy ptáků, které létají na naše krmítka, dozví se, čím správně krmit, co všechno je ohrožuje a vyrobí si také jednoduché krmítko, které si pak mohou odnést se sebou.

Pro skupinu je připraven jako dárek balíček od firmy Forestina zaměřený na krmení a poznávání ptáků v zimních zahradách.

VSTUPNÉ

Programy pro školy 60 min (skupina od 16 žáků, při nižším počtu nutno zaplatit 1 280 Kč) 80 Kč/žák

PRO KOHO

Předškolní třídy MŠ a 1. ročníky ZŠ – maximální počet 25 dětí.

 

Partnerem programu je firma Forestina, děkujeme:

Forestina-logo

Namíchejte si svůj pravidelný mix novinek z Botanické

*Potvrzením výběru a odesláním udělujete souhlas se zasíláním newsletteru.