Koupit e-vstupenku

Naše akce

FOTOKURZ | Makrodýchánek s Petrem Juračkou

14. 11. 2022

Chcete si zafotit makro společně s ambasadorem Nikonu, Petrem Janem Juračkou? Podařilo se nám na letošní rok společně vymyslet neotřelý kurz přímo u nás v Botanické!

Makrodýchánek v Botanické!

14.11. od 14.00 do 17.00 hodin

V pořadí již šestý ze série "makrodýchánků" se odehraje v nádherném prostředí naší botanické zahrady, kde se budete moci pohybovat poměrně volně v návštěvnickém prostoru, a to i se stativy. Těšit se můžete na makrosnímky rostlin i všeho, co nabízí tropický skleník Fata Morgana.

Program kurzu

Jak bude kurz probíhat? Petr v první zhruba čtvrt hodině přednese zájemcům teorii, kterou budete následně potřebovat. Pohovoří krátce o různých makroobjektivech, o volbě těla, o příslušenství a samozřejmě také o používání makroblesků. Následně se pokusí tuto teorii předvést v praxi přímo ve sklenících a to už bude čas pro vás.

Petr vám s portrétováním květů pomůže, seč mu budou síly stačit. Ukáže vám rovněž postupy skládané makrofotografie, práci se světlem a různé triky, na které přijde zrovna řeč. A až budeme mít dofoceno, vrátíme se ještě naposledy do učebny a Petr rychle předvede pár krátkých úprav fotek pořízených toho dne.

S sebou

  • vlastní fotoaparát s makroobjektivem
  • kurz je určen pro zájemce, kteří již mají základní povědomí o ovládání a nastavení svých fotoaparátů
  • vstupenka do zahrady je již zahrnuta v ceně kurzu

Cena

1 990,- Kč

Na kurz se přihlásíte skrze web Foto Škoda na této adrese: https://www.fotoskoda.cz/makrodychanek-s-petrem-janem-jurackou/

 

Těšíme se na vás!

Namíchejte si svůj pravidelný mix novinek z Botanické

*Potvrzením výběru a odesláním udělujete souhlas se zasíláním newsletteru.