Koupit e-vstupenku

Naše akce

SMYSLUPLNÉ ROZHOVORY | Otevřeně o hlubších tématech s novými lidmi

15. 7. 2022

Jste někdy unavení z konverzace o stejných věcech se stejnými lidmi? Zajímalo by vás jaké by bylo potkat se s cizími lidmi, přeskočit zdvořilostní řeči a popovídat si o tématech, které jdou hlouběji?

Přijďte poznat nové lidi, vypustit zdvořilostní oťukávání a small talk a začít rovnou konverzací o důležitých tématech v našich životech. Hloubku, ale uvolněnost celému setkání dodá pobyt venku, na čerstvém vzduchu a v uvolněném prostředí naší botanické zahrady.

Paradoxně, čím víc máme komunikačních prostředků, tím méně si povídáme z očí do očí. Spousta rozhovorů plyne pouze po povrchu, ubývá upřímných sdílení. Přitom za běžnými tématy se skrývají naše sny, bolesti, touhy i trápení. Odpovědi, které vyvolávají v tobě i posluchači emoce. Protože jsou upřímné a opravdové.
 

"Smysluplné rozhovory jsou projekt propojující otevřené lidi, kteří se rádi baví a přemýšlí o hlubších tématech. Jeho vizí je povzbudit a podpořit nás ve smysluplnějších konverzacích a rozvíjení hlubších vztahů."

Jak bude setkání probíhat?

Dle celkového počtu se rozdělí skupina do menších celků, které se v průběhu vymění, aby měli možnost se mezi sebou všichni potkat. Pomocí různorodých aktivit bude řeč o důležitých tématech v našich životech a poznávání příběhů druhých.
Přijít může kdokoliv, kdo se rád baví s lidmi a chce zkusit něco netradičního.

Vstupné a registrace

Cena: 350 Kč/osoba včetně vstupenky do BZ, která je zahrnuta v ceně
Místo je třeba si dopředu rezervovat pomocí tohoto odkazu: https://forms.gle/4Cu9Xjr2ToMh22NHA
Setkání proběhne 15. 7. od 16.30 do 20.00, podrobnější informace o místě srazu a dalších, praktičnostech zašleme přihlášeným účastníkům pár dní před konáním akce
 
Více o projektu na www.smysluplnerozhovory.cz
 
Rád byste rádi přišli, ale máte obavu, že tam nebudete nikoho znát / jste introvertnější / nebudete vědět co říct / atp.? Nemusíte mít strach, myslíme, že je normální mít takové pochybnosti, ale budeme dělat vše pro to, abychom si vytvořili bezpečné, příjemné prostředí.
Pokud chcete, můžete pozvat kohokoliv dalšího - přátelé, nepřátelé, partnera/ku, ex-partnery, náhodné kolemjdoucí, které potkáš cestou...kohokoliv, kdo je nakloněn myšlence setkání.

 

Těšíme se na setkání!

Namíchejte si svůj pravidelný mix novinek z Botanické

*Potvrzením výběru a odesláním udělujete souhlas se zasíláním newsletteru.